/ Allmänt /

Tok-fia och snyggve!

Tok-fia= Jaffa. Hennes måtto just nu är fullt ös medvetsklös annars vill jag inte vara med. Detta kan säkert bero på den långa vilan hon har haft i och med lite jobbigheter i familjen då min fina mormor somnade in i januari. Hopptränade i onsdags och Jaffa var mer eller mindre galen, hon sparkade, bockade och stack. Men det är ju kul att hon har en så stor entusiasm för hoppningen.
Nu skall vi sätta igång djuren mer och jag hoppas på en fin vår. Tävlingsdebuten får avvakta, jag skall försöka mig på några pay and jump på lite lägre nivå under inomhussäsongen. Jaffa är ingen inomhushäst, hon få inte plats.

Snyggve = Bono. Han går från klarhet till klarhet i dressyren och i dag fick jag en super känsla i traven. han har pendlat lite i mellan vilka gångarter han har lättast för men i dag gick han super fint. Tills han tog ut sig helt och blev gaaaaaaleeen som han kan bli när han koncentrerat sig för mycket och mjölksyran kommer krypande.

Jag red även Fjodor i dag och han är en makalös gammel gubbstrutt, när han väl vill och tycker det är kul ger han en en super duper bra känsla. I dag funkade allt (mellan bocksprång och brall) för utom när jag skulle galoppera på framfartsvägen, då stack han för mig och jag kunde inte få stopp på honom. Jag kände mig som en riktig nybörjare... Fjodor... gör inget han inte vill... -.-